Fashion House Outlet Centre Militari deschide a treia fază

Fashion House Outlet anunță deschiderea celei de-a treia faze a proiectului situat la intrarea în București, West Park Retail, Autostrada A1.

Dezvoltată în urma unei investiții de 350.000 de euro, noua galerie de 2.600 metri pătrați găzduiește magazine ale unor branduri precum Guess, Diesel, Decimas, Union Brands și Smyk.

În lunile următoare, în noua galerie vor deschide magazine și Liu Jo și Numero Uno.

Pentru a marca deschiderea celei de-a treia faze, în 14 noiembrie va fi organizată campania Super Outlet Shopping Day, care anunță reduceri de până la 90% în magazinele participante.  

Spațiul total disponibil în magazinul Fashion House Outlet Centre Militari depășește 14.000 de metri pătrați și aproximativ 60 de magazine.

Grupul Fashion House va continua investițiile în România, urmând ca în primăvara anului 2021 să inaugureze al doilea centru de tip outlet din București.

Cu o suprafață de 13.000 mp, Fashion House Outlet Pallady (ieșirea A2 de pe autostradă) va găzdui 59 de magazine, iar peste 50% din suprafață este deja închiriată.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...