All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 25 ianuarie | 2021
5.6 C
București

Fashion House Outlet a atras 13 milioane de vizitatori în 12 ani

Fashion House Outlet aniversează 12 ani de prezență pe piața din România, odată cu deschiderea centrului din Militari în decembrie 2008.

A fost primul centru de tip outlet deschis în Romania și cea mai promițătoare inaugurare a grupului, la acea vreme.  

Spațiul total disponibil în outlet depășește 14.000 de metri pătrați, având peste 80 de mărci internaționale și naționale de top și 60 de magazine de brand, în care lucrează aproximativ 250 de angajați.

În ultimii 12 ani, la Fashion House Outlet Militari au venit peste 13 milioane de vizitatori. Aproximativ 15 milioane de produse au fost vândute, din 2008 până în prezent.

Printre mărcile prezente cu magazine în centrul din Militari se numără Adidas, Puma, Sizeer, Otter, US Polo, Under Armour, Stefanel, English Home, Levi`s, Lee Cooper-TimeOut-KVL, Factory Outlet, Colin`s, Marc O`Polo, Guess, Desigual, Killtec sau Tom Tailor.

În martie 2021 Fashion House Outlet va inaugura al doilea centru de tip outlet din București. Cu o suprafață de 13.000 mp, Fashion House Pallady (ieșirea pe autostrada A2) va găzdui 60 de magazine, iar peste 50% din suprafață este deja închiriată.

- PUBLICITATE -