Farmec deschide un magazin sub brandul Gerovital la Sibiu

Farmec deschide un spațiu dedicat brandului Gerovital la Sibiu. Producătorul clujean continuă extinderea rețelei de magazine proprii la nivel național, ajungând la 20 centre Gerovital, de la deschiderea primului magazin din Romania, în septembrie 2016.

Situat în centrul comercial Promenada Mall – Shopping City Sibiu, pe Șoseaua Sibiului, nr. 5, noul magazin are o suprafață de 50 metri pătrați și oferă o gamă variată de produse Gerovital și Aslavital, dar și consultanță profesională prin intermediul consilierilor în frumusețe proprii.

După inaugurarea din luna iunie a magazinului din Băneasa Shopping City, în București, continuăm extinderea rețelei de magazine de brand la Sibiu. În 2016 am deschis un magazin Farmec în Sibiu, în Piața Unirii nr.1, care este un magazin de tip stradal, iar performanța magazinului, precum și feedback-ul pozitiv din partea consumatorilor și dorința lor de a le fi mai aproape și într-un centru comercial ne-au condus la decizia de a inaugura și o unitate Gerovital. Ambele magazine păstrează conceptul unic de Doctor în Frumusețe”, a declarat Mircea Coman, Manager Expansiune Comercială.

Oferte la deschiderea magazinului Gerovital

Toți cei care trec pragul noului spațiu din Promenada Mall vor beneficia gratuit de un test de dermoanaliză, prin care se identifică nevoile obiective ale tenului și pe baza cărora le sunt recomandate cumpărătorilor produsele potrivite.

În perioada 14 – 17 noiembrie clientele vor putea primi un machiaj gratuit realizat de un make-up artist Gerovital.

De asemenea, în perioada 15 – 21 noiembrie se va desfășura campania de Black Friday, care constă în reduceri de până la 50% la o gamă variată de produse din gamele Gerovital și Aslavital.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...