Farmec deschide un magazin în Shopping City Târgu Mureș

Farmec deschide un nou magazin de brand în Târgu Mureș. Astfel, rețeaua de magazine ajunge la un număr total de 29 unități naționale, dintre care 8 magazine Farmec și 21 magazine Gerovital, la care se adaugă alte două centre deschise în sistem de franciză.

Noul magazin s-a deschis azi, 24 iunie, în incinta Shopping City Târgu Mureș, amplasat pe Calea Sighișoarei, nr. 51.

Situat la parter, magazinul are o suprafață totală de 44 metri pătrați și pune la dispoziția consumatorilor toate produsele din portofoliul brandurilor Gerovital și Aslavital.

Cu ocazia inaugurării, primii 29 de consumatori care vor trece pragul noului centru Gerovital vor primi un cadou surpriză.

Mai mult, clienții pot beneficia de teste de dermoanaliză, un alt serviciu gratuit, oferit exclusiv în cadrul magazinelor de brand Farmec.

Ședințele durează aproximativ 5 minute și au rolul de a stabili tipul de ten prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice, care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

În urma acestei măsurători, beauty adviserii din magazin pot recomanda tratamentele și produsele cele mai potrivite nevoilor clientului.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...