Farmec a înregistrat o creștere de 31% a vânzărilor online

Farmec continuă dezvoltarea zonei de e-commerce și înregistrează o creștere accelerată a veniturilor generate de platforma www.farmec.ro. Astfel, în prima jumătate a acestui an, vânzările online au crescut cu peste 31% față de rezultatele din aceeaşi perioadă a anului precedent.

Mai mult, compania estimează o creștere de 50% a vânzărilor online până la finalul anului.

Pentru a fi constant mai aproape de toate categoriile de consumatori și de obiceiurile lor de consum și achiziție, Farmec continuă, pe lângă extinderea rețelei magazinelor fizice, dezvoltarea platformei online prin identificarea și aplicarea unor strategii care să corespundă așteptărilor din piață”, a declarat Alina Spânu, Manager Vânzări Online.

Media lunară a clienților care își fac cumpărăturile pe www.farmec.ro se află într-o creștere continuă, depășind 8.000 de clienți în fiecare lună.

Până la finalul anului, compania estimează că acest număr va crește cu peste 20%, fiind înregistrată și o creștere de circa 7% a valorii medii a coșului de cumpărături.

În acest moment, românii cumpără în medie produse din portofoliul companiei de aproximativ 150 de lei.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...