FAN Courier va instala încă 1.000 de lockere FANbox la nivel național

FAN Courier anunță achiziția a încă 1.000 de lockere FANbox, astfel extinzând rețeaua la 2.000 de unități în toată țara. Propria rețea de lockere a fost lansată în octombrie 2022.

Compania menține strategia de amplasare a lockerelor FANbox la nivel național. Acestea vor fi instalate atât în orașele mari, reședință de județ, cât și în cele mici.

Lockerele FANbox sunt disponibile atât pentru primirea de colete (pick-up), cât și pentru expediere și retururi (drop-off), iar tarifele de livrare sunt mai mici decât la livrarea clasică, door-to-door.

Folosind serviciul de livrare FANbox, clienții pot plăti rambursul cu cardul, pot depune retururile direct la locker și pot efectua trimiteri între persoane fizice, totul în regim de program 24/7.

Persoanele fizice pot completa AWB-ul electronic, fără a mai fi nevoie să îl printeze și să îl aplice pe colet. Lockerele FANbox permit primirea și expedierea de colete și plicuri cu greutate de maximum 30 de kg.

Magazinele online care încheie contract cu FAN Courier pentru sistemul de lockere pot integra, pe lângă varianta de pick-up, și varianta de drop-off.

FAN Courier deservește peste 55.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, are peste 7.500 de angajați și colaboratori și o flotă auto de aproximativ 4.550 de autovehicule.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Chatboţii Druid vor lucra și pentru FAN Courier

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...