All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 31 mai | 2020

FAN Courier preia pachetul majoritar al SLS Cargo

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

FAN Courier preia pachetul majoritar al operatorului de transport și logistică SLS Cargo, după ce Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția anunțată în noiembrie 2019.

„Consiliul Concurenței a anunțat că tranzacția FAN Courier-SLS Cargo respectă legislația în vigoare inclusiv în materie de concurență, astfel că deja s-au făcut primii pași pe drumul integrării. Modificările din acționariat au fost deja operate la Registrul Comerțului, intrăm în perioada de creionare a planurilor viitoare. Tranzacția este un parteneriat generat de obiective commune, pe care ne propunem să le atingem folosindu-ne de resurse comune”, a declarat Adrian Mihai, managing partner FAN Courier.

- Publicitate -

SLS Cargo este o companie integral românească, ce activează în domeniul freight forwarding fondată în 2014 de omul de afaceri Mihai Stoica.

Conform contractului dintre părți, SLS Cargo va continua să funcționeze sub brand propriu, fără a fi absorbită de FAN Courier. Fondatorul companiei își menține calitatea de acționar și CEO, o decizie similară fiind asumată și pentru echipa de top management a operatorului de freight forwarding.

Noul board SLS Cargo urmează să decidă în perioada următoare planurile de dezvoltare pe termen mediu și lung, ținând cont de actualul context economic.

- Publicitate -

ULTIMELE