FAN Courier a instalat lockerul cu numărul 1.000 chiar de Black Friday

FAN Courier a instalat lockerul cu numărul 1.000 chiar de Black Friday și a deschis la Arad primul hub internațional, dedicat în mod special comerțului online cross-border.

Lockerul FANbox cu numărul 1.000 a fost instalat în București și este o bornă importantă a proiectului demarat anul trecut, care prevede atingerea pragului de 2.000 de unități până la jumătatea anului 2024.

Pentru anul următor, FAN Courier a contractat un lot de 1.000 de lockere, care vin cu îmbunătățiri de hardware, cum ar fi display nou, POS nou, sisteme noi de închidere a casetelor și un sistem nou de instalare pe poziție.

De asemenea, softul unităților va fi îmbunătățit, astfel încât sistemul să permită clienților să predea expediții și la alte lockere decât cele alese inițial pentru predare sau să plătească facturi.

FAN Courier a construit un hub internațional la Arad

Hub-ul de la Arad este operațional începând de luna aceasta, după o investiție de 4 milioane euro și are rolul de a conecta piața românească de e-commerce cu cea din Europa Centrală și de Vest.

Acesta a fost dezvoltat lângă sediul FAN Courier Arad și cuprinde și un centru de fulfillment. Urmează instalarea unei benzi de sortare automate, cu o capacitate de 15.000 de colete/oră.

CITEȘTE ȘI: FAN Courier estimează comenzi cu cel puțin 30% mai mari în noiembrie

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...