Family Center Giurgiu: investitie de 7,5 milioane de euro

Dezvoltatorul Oasis Development, în parteneriat cu Real4You Immobilien din Austria, a inaugurat ieri centrul comercial Family Center Giurgiu, în urmă unei investiţii de 7 milioane de euro.  

Family Center Giurgiu dispune de o suprafaţă construită de 4.328 mp şi o suprafaţă închiriabilă de 4.260 mp, oferind vizitatorilor 430 de locuri de parcare. Pentru prima zi de funcţionare, se estimează că peste 20.000 de vizitatori vor trece pragul noului centru comercial.

„Brandurile care alcătuiesc mixul pentru acest centru comercial provin dintre cei mai activi şi puternici retaileri internaţionali şi locali de discount pe piaţa din România, precum Kaufland, Takko, Deichman, Carmolimp, Altex, Animax, DM Drogerie”, a declarat Klaus Reisenauer, Partener în cadrul Oasis Development.

„Family Center este un concept care se adresează familiilor cu venituri mici şi medii, fiind implementat cu succes în ţări precum Austria, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia şi Croaţia, şi care are un parcurs similar şi în România. Anul acesta se vor inaugura în total 3 astfel de proiecte dezvoltate de Oasis Development, în oraşe de medie dimensiune din România”, a adăugat Kurt Wagner, Partener în cadrul Oasis Development.

Oasis Retail Development & Consulting (Oasis) este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de retail din România, cu peste 60 de proiecte de succes livrate. Compania românească a realizat până în prezent proiecte ce însumează o suprafaţă de peste 1,5 milioane mp de teren, valoarea investiţiilor depăşind 800 mil. euro.

Portofoliul actual al companiei include peste 200.000 mp spaţii de retail în construcţii şi dezvoltare teritorială.

Pentru următorii trei ani, Oasis are în plan realizarea a peste 10 centre comerciale şi parcuri de retail în întreaga ţară.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...