Falimentul Hertz nu afectează operațiunile din România

Hertz Global Holdings anunta ca in timpul procesului de restructurare, reteaua globala va ramane in intregime operationala pentru cele trei branduri pe care le detine (Hertz, Thrifty/ Dollar and Firefly),  fara ca rezervarile sau programele de loialitate sa fie afectate.

In Romania, Hertz opereaza prin societatea Autotechnica Fleet Services SRL, parte a Grupului Elen Autohellas ATEE care detine dreptul de franciza in opt tari est-europene.

Autohellas ATEE nu are relatii de afiliere si nu detine titluri de valoare cu Hertz Global Holdings. Astfel, grupul nu va simti un impact direct in urma deciziei de intrare in insolventa a Hertz Global.

Inchirierile pe termen scurt (principalul serviciu oferit de Hertz Global) reprezinta aproape 20% din activitatea Hertz Romania, si numai 16% la nivelul grupului, in timp ce 84% din veniturile consolidate ale grupului provin din inchirieri pe termen lung, comertul cu autovehicule noi si rulate.

Capitalul propriu al Grupului Autohellas ATEE a ajuns la 294 milioane euro la finele anului trecut.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...