Falconeri, brandul italian de lux, deschide primul magazin în România

falconeri
Magazin Falconeri MIlano | sursă foto: milanomalpensa-airport.com

Falconeri, brandul italian de lux deschide primul său magazin din București. Acesta va fi amplasat în Băneasa Shopping City și va fi inaugrat în urma unei investiții de 180.000 de euro, la mijlocul lunii aprilie.

Situat la parter, în apropiere de intrarea dinspre Food Court, magazinul Falconeri va avea o suprafață de 43 de mp și va oferi produse pentru femei și bărbați. Brandul propune tricotaje și confecții Made in Italia, din 100% cașmir și alte fire naturale superioare (mătase, lână, bumbac, in).

Pentru primul an reprezentanții brandului estimează vânzări de aproximativ 900.000 euro, cu un coș mediu de 250 – 300 euro.

Falconeri este adus în România de către Futura Lenjerie, companie înființată în 2010, care se ocupă în România și de brandurile Calzedonia, Intimissimi și Tezenis. Aceasta operează în total 16 magazine, inclusiv în format outlet, în București, Ploiești, Timișoara, Constanța și Galați și pregătește noi deschideri în Timișoara și Brașov. În 2017, Futura Lenjerie a înregistrat o cifră de afaceri de peste 7 milioane de euro.