Facilitec a câștigat contractul de facility management pentru Estic Park

Facilitec, parte a grupului spaniol Mantor, asigură serviciile de facility management pentru cartierul rezidențial Estic Park din București.

Între cele mai importante servicii oferite de Facilitec se regăsesc cele de property management – administrarea imobilului, gestionarea furnizorilor, contabilitate și control al costurilor.

În ceea ce privește serviciile de facility management, Facilitec va fi responsabil de mentenanță tehnică, curațenie și deszăpezire pe timpul iernii.

„Suntem foarte încântați să avem în portofoliul Facilitec un proiect atât de complex, pe care îl vom livra în etape. Estic Park reprezintă o provocare, pentru că va trebui sa ne adaptăm constant la necesitățile în continua creștere. Managementul persoanelor va reprezenta un aspect major în livrarea serviciilor noastre, fiind vorba de atât de mulți locatari pe care trebuie să îi mulțumim”, declară Tomás Manjón, managing partner Mantor Group.

Situat pe malul lacului Dobroești, la 11 minute de Arena Națională, ansamblul Estic Park include 6 clădiri și aproximativ 1,500 de apartamente de 2 sau 3 camere ori de tip penthouse.

Costul unui apartament în ansamblul Estic Park pornește de la 49,000 EUR + TVA, și include accesul la facilități precum parcare privată, zone de servicii, spații comerciale și zone pentru activități sportive sau recreative.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...