Facilitec asigură serviciile de facility management pentru Amber Gardens

Facilitec asigură serviciile de facility management pentru proiectul Amber Gardens, primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux.

Amber Gardens cuprinde 50 de vile verzi de lux individuale și dispune de loc de joacă verde, teren de tenis, teren de basket, precum şi de staţie de încărcare pentru maşinile electrice. Complexul se află în zona Otopeni-Tunari și, în prezent, locuiesc 14 familii, din cele 32 care au ales deja o vilă.

Facilitec oferă pentru Amber Gardens servicii de property management, administrare, pază, curățenie și mentenanță.

„Suntem deosebit de onorați să fim parteneri în proiecte inovatoare cum este Amber Gardens, un proiect care a obţinut prima certificare “Casă Verde” din București, acordată de Romania Green Building Council (RoGBC)”, declară Diego Stuyck, managing partner Mantor Group.

Locuințele Amber Gardens sunt concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanță energetică, consumând cu 90% mai puțină energie faţă de o casă convenţională. Astfel, se estimează economii de aproximativ 50.000 euro per locuință în decurs de 20 de ani.

„Alături de Facilitec am implementat deja 3 proiecte și, considerând colaborarea foarte bună pe care am avut-o până în prezent, vom continua cu încă două proiecte rezidențiale de lux, pe care Alesenor le va dezvolta în viitorul apropiat. Unul în zona Dorobanți, cu apartamente exclusiviste, iar celălat în zona de Nord unde vom construi case verzi de lux”, declară Alex Skouras, managing partner al dezvoltatorului Alesenor.

Proiectul Amber Gardens este câștigător al premiului I la prestigiosul concurs “Anuala de Arhitectură București” şi deține multiple premii de design şi responsabilitate faţă de mediu.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...