Facilități în premieră pentru comunitatea de afaceri în SkyTower București

Printre acestea se numără centrul multifuncțional de evenimente SkyHub, primul amfiteatru amplasat într-o clădire de birouri și cel mai mare ecran video LED

Dezvoltatorul imobiliar Raiffeisen Property Holding International (RPHI), inaugurează în SkyTower facilități în premieră pentru comunitatea de afaceri.

Printre acestea se numără centrul multifuncțional de evenimente SkyHub, primul amfiteatru amplasat într-o clădire de birouri și cel mai mare ecran video LED.

Cu o suprafață de aproximativ 450 mp, SkyHub Events Centre dispune de trei zone de evenimente: amfiteatrul multifuncțional care oferă 55 de locuri și un ecran de proiecție cu tehnologie edge.

Este inclusă o zonă de cocktail și lounge, cu bar și o sală de ședințe de 12 locuri, echipată cu două ecrane cu rezoluție 4K. SkyHub Events Centre va fi utilizat atât de către chiriașii clădirii, cât și de către clienți externi.

Lobby-ul SkyTower este acum dotat cu un perete LED de 6 metri înălțime, 9 metri lățime și 1,2 metri adâncime, cel mai mare ecran de acest fel instalat într-o clădire de birouri de pe piața locală.

Chiriașii și vizitatorii SkyTower se pot bucura acum și de cele mai înalte grădini verticale din sectorul office din România. Acestea sunt formate din două coloane cu înălțimea de 6 m, acoperite integral cu plante naturale.

În prezent, gradul de ocupare al celei mai înalte clădiri de birouri este de 94%, cu un mix de chiriași ce include multinaționale și companii de dimensiune mai mică.

CITEȘTE ȘI: SkyTower lansează Spaceflow, o aplicația mobilă de community management

- publicitate -