Fabrica La Lorraine a deschis o nouă linie de producție

Fabrica La Lorraine România, din Câmpia Turzii, s-a extins la 3 linii de producție, triplându-și producția anuală.

Această fabrică face parte dintr-un plan de expansiune a grupului La Lorraine pe piețele emergente din Europa de Est. Noua linie de producție a presupus și o extindere a fabricii cu 6.000 de metri pătrați și o investiție de 10 milioane de euro. Investiția totală în fabrica din România se ridică în acest moment la 29 milioane euro.

La Lorraine România

La Lorraine România este una dintre cele mai eficiente fabrici de panificație congelată din Europa. Ea produce o gamă remarcabilă de pâine de diverse forme, texturi și dimensiuni. Peste 100 de tipuri de produse sunt realizate pe cele 3 linii. Prima linie este dedicată producției de chifle și baghete, a doua linie este destinată produselor rustice, în timp ce noua linie produce chifle de tip Kaiser Rolls.

Astăzi, fabrica primește zilnic de la furnizori din România 80 de tone de făină de înaltă calitate, fiind unul dintre cei mai mari clienți ai acestora.

Cele 3 linii de producție complet automatizate funcționează 24/7, mai mult de 30% din energia pe care o folosesc fiind furnizată de un parc solar din apropiere.

Produsele sunt stocate în centrul logistic din apropiere, Edenia Distribution Center, cel mai înalt high-bay de produse congelate din Europa. De acolo, ele sunt livrate către clienți din România și din multe alte țări din regiune, fie că vorbim despre clienți din comerțul tradițional, modern sau cel de tip HORECA. În România, produsele pot fi găsite în cele mai mari lanțuri de magazine, dar și în foodservice.

Pornind acum 5 ani cu echipă mică de 28 de membri, La Lorraine România a devenit astăzi unul dintre cei mai mari angajatori din regiune. Echipa de profesioniști împărtășește cunoașterea întregului grup La Lorraine prin participarea la training-uri de mai multe ori pe an. Ea transmite mai departe cele mai înalte standarde ale companiei, expertiza și nu în ultimul rând, pasiunea pentru pâine.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...