Fabrică în locul PIC Oradea

Compania americană Inteva Products va deschide, în locul fostului hypermarket PIC din Oradea, o fabrică de componente pentru sisteme de acoperişuri auto.

Grupul Inteva mai deţine o fabrică cu 300 de angajaţi la Salonta.

Deschiderea fabricii din Oradea face parte dintr-un program de extindere a operaţiunilor companiei la nivel global. Printre altele, acesta include construcţia unei unităţi noi în China şi mutarea centrului tehnic din Germania, unde deserveşte clienţi precum Daimler, Volkswagen şi BMW, din oraşul Wuppertal într-un complex mai spaţios din oraşul Solingen.

Inteva Products este primul client care se stabileşte pe fosta platformă PIC, care a stat părăsită după intrarea în insolvenţă în 2009 a reţelei deţinute de fraţii Ilie şi Cornel Penescu. Imobilul, cu o suprafaţă de 16.850 metri pătraţi, a fost vândut anul trecut de lichidatorul PricewatershouseCoopers (PwC) Business Recovery Services către Western Logistics SRL, firmă afiliată grupului Alf Mizzi & sons Ltd, specializat în dezvoltări imobiliare, producţie, distribuţie, retail, turism, dar şi publicitate şi mass media.

Sursa: eBihoreanul.ro

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...