Fab Lab deschide un nou hub tehnologic la Iași

Fab Lab Iași a demarat lucrările de amenajare la cea de-a doua sa locație de coworking din oraș în parteneriat cu BCR și Modex.

Spațiul are o suprafață de 250 metri pătrați și este amplasat la etajul 7 în clădirea Băncii Comerciale Române din zona Podu Roș, Iași.

Noul spațiu Fab Lab din Iasi va fi inaugurat in luna iunie 2020, oferind scenarii de folosire flexibilă (zone de coworking, săli de cursuri și conferințe, birouri dedicate), funcționând ca o platformă independentă care să catalizeze inovația și colaborarea adresată comunității antreprenoriale din Iași.

Program de incubare pentru start-up-urile din Iași

BCR susține acceleratorul BCR-InnovX, un program dedicat firmelor din tehnologie realizat în parteneriat cu UiPath, Microsoft, Modex, EdX, Startup Grind, Mindspace, European Center for Services Investments and Financing (ECSIF) si MIT Enterprise Forum.

Acceleratorul a inițiat anul acesta un program de incubare pentru start-up-urile din Iași împreună cu Fab Lab Iași și Școala Informală de IT.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...