F64 a deschis un magazin in zona Unirii

.

F64 a deschis cel mai mare magazin foto din sud-estul Europei pe Bd. Unirii, nr. 45, Bucuresti.

 

Spatiul comercial are 1300 mp si expune catre publicul pasionat de foto-video aproximativ 5000 produse.

 

Numarul estimat al celor care vor vizita magazinul este de 10.000 de clienti lunar. Conform primelor 6 luni din anul 2011, F64 estimeaza o cifra de afaceri anuala de 14 milioane euro, in crestere cu 23% fata de anul precedent.

 

Cel mai mare magazin foto din sud-estul Europei are 1300 mp si a fost deschis de compania F64, lider pe piata echipamentelor foto-video din Romania. F64 detine si cel mai mare magazin online de profil pe piata romaneasca de comert electronic, https://www.f64.ro

 

Spatiul comercial recent lansat este impartit pe zone de interes din care enumeram: studio foto, spatiu expozitional, loc de relaxare – acvariu, biblioteca foto, spatiu creativ si un loc de joaca pentru princhindeii clientilor care viziteaza magazinul.

 

„Magazinul din Bd. Unirii 45 reprezinta noul concept-store F64 si asteptam ca numarul clientilor care ii vor trece pragul sa se apropie de 10 mii vizitatori pe luna. Spatiul comercial are capacitatea de a expune un numar de aproximativ 5000 produse. De-a lungul anului am colaborat excelent cu marii producatori de echipamente si accesorii foto-video, in acest moment vom expune in magazin produse de la 100 de branduri “, declara Marian Alecsiu, Manager general F64.

 

Conform primelor 6 luni din anul 2011, F64 estimeaza o cifra de afaceri anuala de 14 milioane euro, in crestere cu 23% fata de anul precedent. „O data cu deschiderea celui mai mare magazin foto din sud-estul Europei, speram sa atingem in 2012 o cifra a vanzarilor de aproximativ 17.5 milioane euro “, precizeaza Marian Alecsiu. Conform GFK, piata foto din Romania valoreaza 20 milioane de euro in primul semestru al anului 2011, F64 avand o cota de 29% din aceasta, potrivit rapoartelor de vanzari.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...