F64 deschide un Experience Center cu peste 16.000 de produse

F64 se mută într-un nou spațiu din această lună, un Experience Center situat pe Bulevardul Unirii 64, București.

Noul magazin este dispus pe trei niveluri: subsol, parter și etaj și găzduiește peste 16.000 de produse de la peste 50 de branduri de top.

În incinta F64 Experience Center a fost inclusă o zonă dedicată de testare pentru cei pasionați de vlogging, numită Vlog Spot.

Zona este special amenajată, astfel încât să poată fi filmate diverse clipuri de cei pasionați de acest tip de conținut.

Totodată, a fost amenajată și o zonă de testare de echipamente de studio și, pe viitor, aceasta va deveni locul în care vor fi organizate mini expoziții de fotografie sau evenimente educative.

Prin mutarea în noul spațiu, F64 a extins și portofoliul de produse, în care a inclus articole din gama home & entertainment.

Brandurile care se vor regăsi de acum în portofoliu sunt Dyson, Philips, Cecotec, Heinner, Anker.

Programul F64 Experience Center este de luni până vineri, în intervalul orar  9:00 – 21:00, iar sâmbătă în intervalul orar 9:00 – 19:00.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...