EY a ajuns la venituri globale în valoare de 37,2 miliarde USD în 2020

EY anunță venituri globale consolidate în valoare de 37,2 miliarde de USD în exercițiul financiar încheiat în iunie 2020, o creștere de 4.1% în monedă locală.

În ultimii șapte ani, organizația globală EY a înregistrat o creștere anuală agregată, de 7.7%.

În exercițiul financiar 2020, toate liniile de servicii EY au înregistrat creșteri: serviciile de audit au crescut cu 3,1%, serviciile de asistență în afaceri cu 4,9%, serviciile de asistență fiscală cu 5,1% și serviciile de asistență în tranzacții cu 2,8%, toate în monedă locală.

Veniturile au crescut și în toate zonele geografice ale EY: în America de Nord și de Sud cu 3,4%, în Europa, Orientul Mijlociu, India și Africa (EMEIA) cu 3,4% și în Asia-Pacific cu 8,2%.

Numărul de angajați a crescut cu 5,3%

Numărul angajaților a crescut în exercițiul financiar 2020, per total, cu 5,3%, la peste 298.965 la nivel global.

La nivel organizației, 600 de persoane au fost promovate în poziția de partener.

Per total, 39% dintre partenerii promovați fac parte din linia de servicii de audit, 37% provin din piețe emergente, iar femeile reprezintă 33% dintre aceștia.

De asemenea, au fost atrași 462 de noi parteneri externi în cadrul firmelor membre EY.

La nivel executiv, o treime dintre membri sunt femei, 18 lideri provin din nouă țări, patru fiind originari din piețe emergente.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...