Extinderea Cosmopolis Plaza se deschide în data de 22 octombrie

Primul strip mall din interiorul unui cartier rezidențial, Cosmopolis Plaza, a fost extins cu peste 16.300 metri pătrați de spații comerciale, care se adaugă la cei 3.500 metri pătrați existenți.

Marea deschidere a noului Cosmopolis Plaza va avea loc pe 22 Octombrie 2023, între orele 15:00 și 21:00, cu un concert live Dorian Popa, Emilian și alți patru cântăreți.

Prin extinderea suprafeței comerciale de cinci ori, zona de retail va avea spații pentru cel puțin alte 40 de magazine noi, care se vor alătura celor 30, deja existente.

Au deschis deja noile unități Jysk, Animax, Pepco, Sinsay, Tedi, Kik și Carrefour. Din 22 octombrie vor deschide și C&A, Spartan, 5 to GO, Domino’s Pizza, Dr Max, Shaormeria Băneasa.

De asemenea, Sweat va deschide cel mai mare wellness club din țară, cu o suprafață de 2.500 mp și un bazin de înot acoperit de dimensiuni semiolimpice.

CITEȘTE ȘI: Cosmopolis Plaza – cum arată primul strip mall dintr-un cartier rezidențial

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...