Expoziție de pisici la Plaza România

.
.

Peste 250 de pisici de rasa din mai multe tari vor participa pe 28 si 29 septembrie, la Plaza Romania, la Expozitia Internationala Feline Starkatz.

Cu ocazia expozitiei va avea loc si un concurs de frumusete, la care felinele vor fi premiate la patru categorii: persane si exotice; par semilung; par scurt; orientale si siameze.

Atat pe 28, cat si pe 29 septembrie, în prima parte a zilei vor avea loc arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în concurs, acordarea de certificate de titlu si nominalizarea pisicilor selectionate pentru a participa în finala. In a doua parte a zilei, în Best in show, arbitrii se reunesc într-un complet prin fata caruia vor trece finalistii celor patru categorii de concurs. Juriul va fi compus din cinci arbitri internationali.

Castigatorii vor primi cupe, rozete, mancare si accesorii oferite de sponsorii evenimentului.

In premiera pentru Romania, la Expozitia Internationala Starkatz va avea loc un Best in show pentru rasa British Shorthair.

Vizitatorii vor putea admira felinele si se vor putea implica si în alte activitati pentru familie si copii: coltul de mangaiat pisici, face painting pentru cei mai mici dintre vizitatori si multe altele. Printre rasele de pisici care vor putea fi admirate de vizitatori se numara: exotica cu parul scurt, Persana, Maine Cooon, Norvegiana de Padure, Ragdoll, Siberiana, Sacra de Birmania, Bengaleza, Burmilla, British Shorthair, Cornish Rex, Don Sphynx, Manx, Albastra de Rusia, Singapura, Sphynx, Pisica de Casa.

In cadrul expozitiei vor fi disponibile pentru adoptie gratuita pisici vaccinate si sterilizate, însotite de un kit de adoptie Royal Canin.

Expozitia va fi deschisa între orele 11,00-18,00.

Pret bilet: 7 ron
pensionari: 3.5 ron
copii sub 12 ani: gratis

 

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...