Expert Proiect 2002 va realiza studiul de prefezabilitate pentru Autostrada Sudului

sursa foto: newschannel.ro

Compania Natională de Autostrăzi si Drumuri Nationale din România anuntă intr-un comunicat de presa că, în data de 29.11.2012, în urma finalizării procesului de evaluare au fost transmise comunicările cu privire la rezultatul procedurii de achizitie publică a contractului „Elaborare documentatie SPF aferentă obiectivului de investitii: Autostrada Sudului”.

 

Oferta câstigătoare apartine companiei SC Expert Proiect 2002 SRL si are o valoare de 781.851,94 lei (fără TVA). Durata contractului este de 6 luni, uramand sa fie semnat dupa solutionarea eventualelor contestatii.

Conform siteului propriu, Expert Proiect este o societate detinuta de doi ingineri Cristian Borbeli şi Cristian Vîlcu. Cele mai imporetante realizari ale companiei in domeniul transporturilor au fost reabilitarea:

DN28 Targu Frumos – Harlau – Botosani,

DN72 Ploiesti – Targoviste – Gaiesti,

Centura Bucuresti Est – DN2 – A2 – DN4

DN56A Maglavit – Simian – lucrari de poduri.

De asemenea compania a reabilitat 400 km de drumuri judetene in Alba, Mures, Salaj, Cluj, Dambovita, Iasi, variantele de ocolire Zalau, Jibou si Topoloveni.

Una din lucrarile de referinta ale companiei este podul peste Arges de la Topoloveni, cu o lungime totala de 100 m, lucrare complexa ce include si amenajarea albiei raului.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...