Exigent Development primește o finanțare de 57,80 milioane euro de la OTP

Banii vor merge în primul rând către construirea fazei a cincea din ansamblul rezidențial Exigent Plaza Residence

OTP Bank anunță încheierea unui acord de finanțare cu Exigent Development, în valoare de 57,80 milioane euro, pentru construirea fazei a cincea din ansamblul rezidențial Exigent Plaza Residence.

În vederea susținerii TVA-ului din cadrul aceluiași proiect, OTP Bank România a acordat și o linie de finanțare în valoare de 50 milioane de lei.

Faza 5 a proiectului Exigent Plaza Residence va include 1,288 de apartamente – studiouri, două și trei camere, se va întinde pe o suprafață de 27,314 mp de teren și va avea aproximativ 144,200 mp construiți.

Fiecare dintre cele trei clădiri va avea o înălțime de 2S+P+11E. Complexul dispune de două parcări subterane, iar la parterul blocurilor sunt prevăzute spații comerciale.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

Exigent Plaza Residence a fost construit în locul fostei fabrici de pâine Lujerul și al stației de betoane Holcim și a livrat până acum 6.000 de apartamente, fiind cel mai mare proiect rezidențial din București.

OTP Bank a contribuit cu finanțări de peste 530 milioane lei și la finanțarea fazelor anterioare ale aceluiași proiect (fazele 1, 2, 3 și 4), derulate prin intermediul companiei Exigent Development.

CITEȘTE ȘI: Atria Urban Resort a vândut 25% din apartamentele din faza a doua

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...