All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică, 18 aprilie, 2021
-PUBLICITATE-

EXCLUSIV: Shopping City Piatra Neamț se deschide la 1 decembrie

Shopping City Piatra Neamț, cel mai nou centru comercial al NEPI, se va deschide la 1 decembrie, chiar de ziua națională a României.

Shopping City Piatra Neamț are o suprafață închiriabilă de 28.000 de mp și va găzdui primul hypermarket Carrefour din județ și primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City.

Mixul de magazine va fi unul complet, cu branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese: modă, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copiii, o ofertă variată de restaurante și cafenele, precum și diverse opțiuni de divertisment și petrecere a timpului liber.

Astfel, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Pepco, Deichmann, Kendra, Intersport, Altex, Sensiblu, Helpnet, dm drogerie markt, Animax și Zvon Café sunt doar câteva dintre brandurile de care se vor bucura cei care vor trece pragul Shopping City Piatra Neamț.

Un punct de atracție important va fi primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City, cu şase săli dotate cu cele mai moderne tehnologii, în care spectatorii vor putea viziona filme 2D şi 3D la o calitate superioară.

Zona de divertisment va fi completată de cazinoul Maxbet, deschis non-stop, cu slot machines de ultimă generație și un spațiu de relaxare cu bar. De asemenea, Max Fun va deschide la Shopping City Piatra Neamț o nouă zonă de distracție cu bowling, biliard și activități de recreere.

Centrul comercial este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI