EXCLUSIV! Prime Kapital va deschide un centru comercial în Alba Iulia

Prime Kapital și MAS REI pregătesc cel mai mare centru comercial din județul Alba, Alba Iulia Mall.

UPDATE 20 martie 2021: MAS REI a publicat raportul anual în care anunță că proiectul Alba Iulia Mall află în faza de planificare, iar construcția este programată să înceapă în octombrie 2021.

Noul centru comercial, care urmează modelul celor din Roman sau Zalău, va avea o suprafață totală de 19.300 mp și se află în faza de planificare.

Bugetul estimat pentru construcția Alba Iulia Mall este de 23,4 milioane euro, iar data estimată a inaugurării este anul 2022.

Centrul comercial, accesibil direct din E81, va avea o zonă de magazine cu acces din parcare, food court și galerie comercială interioară, iar ancora principală va fi un hipermarket Carrefour. În plus, vor fi amenajate 700 de locuri de parcare.

În același timp, pentru anul viitor este planificată și extinderea primului centru comercial de tip mall din oraș. Alba Mall se extinde cu circa 6.000 mp. Crește și numărul de locuri de parcare (285 existente, 140 propuse).

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...