EXCLUSIV: Penny Market a luat autorizatia de constructie pentru magazinul din Slatina

.

Grupul german de retail Rewe Romania va deschide un magazin Penny Market in Slatina. Este primul magazin din municipiu, dupa ce in judetul Olt au mai fost deschide trei magazine Penny in Caracal, Draganesti Olt si Corabia.

 

Autorizatia de constructie a fost emisa de Primaria Slatina in 4 mai. Magazinul va fi construit pe strada Manastirii, iar costurile totale ale proiectului vor fi de 2.609.000 lei.

 

Conform companiei, magazinul va fi inaugurat pana la sfarsitul anului 2011.

 

Grupul Rewe mai detine la Slatina si un magazin Billa. In cazul in care doriti un loc de munca la noul magazin verificati din timp lista posturilor disponibile, aici.

 

Concurentii Penny Market la Slatina vor fi Billa, Profi, cele doua magazine MiniMax (viitorul Macro), Plus si Kaufland.

 

In Slatina se afla in faza finisajelor si racordarii la utilitati constructia unui magazin Lidl si au fost anuntate pentru viitor doua proiecte, mallul Slatina Plaza si magazinul de bricolaj Dedeman.

- publicitate -

13 COMENTARII

  1. A m lucrat in domeniu,mai exact ultimi aproape 3 ani la Kaufland-Slatina(de la deschidere pana anul acesta luna mai) sant si eu interesata de un loc de munca…pe adresa pe care o lasati nu pot sa depun C.V.va rugam ajutati-ne in acest sens,seriozitate maxima.Multumesc.

  2. Nu inteleg motivul pt. care cei ce au lucrat in alte hipermarketuri nu vor fi angajati?….si pe la kaufland s-au perindat angajati care au lucrat prin alte hipermarketuri si casiere si lucratori,care este faza?au venit de la plus sau de de la minimax o tura intreaga cand sa deschis kaufland…in frunte cu seful de tura….si de unde ar sti ca nu prezinta incredere cei veniti din alte hipermarketuri daca nu li se da sansa sa lucreze?…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.