EVOLOR va investi 3 milioane de euro pentru achiziția și tehnologizarea fabricii Chempro

EVOLOR, companie din industria romaneasca de productie de vopsele si lacuri, a achizitionat fosta fabrica de vopsele Chempro in care va investi peste 3 milioane de euro in tehnologizare.

Compania va moderniza si va operationaliza un spatiu de 3776 metri patrati, pentru a gazdui noi capacitati de productie, logistice si administrative. Fabrica Chempro este localizata pe platforma Oltchim Ramnicu Valcea.

La nivel national, EVOLOR ocupa locul 7 in topul producatorilor de lacuri, vopsele, adezivi si mortare, dupa volumul de business. In primul semestru al acestui an, a inregistrat o cifra de afaceri de 49 milioane lei, in crestere cu 32,5% fata de perioada similara din 2022.

Parte din portofoliul holdingului ROCA Industry din decembrie 2021, EVOLOR estimeaza o crestere de 53% a cifrei de afaceri din momentul preluarii si rezultatele din 2023.

Cifra de afaceri aferenta anului preluarii, 2021, este de 64 milioane lei, iar pana la finalul lui 2023, compania tinteste un volum de business de 98 milioane lei.

Produsele EVOLOR sunt comercializate la nivel național, fiind disponibile în marile lanțuri de magazine de tipul „Do it yourself” (DIY), iar din 2023 produsele ajung și pe pietele din Republica Moldova si Israel.

CITEȘTE ȘI: Policolor începe construcția unei noi fabrici de vopsele în București

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...