Evocasa Selecta, o investitie de 11 milioane de euro pe piata rezidentiala de lux din Bucuresti

sursa foto: wall-street.ro

Cu toate ca piata imobiliara de lux a fost prima ce a resimtit efectele instabilitatii economice, Adama a reusit sa vanda mai mult de jumatate din apartamentele de lux din Evocasa Selecta.

Din cele 77 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere pana in prezent s-au vandut 46 de apartamente din complexul amplasat pe Bulevardul Ferdinand, in apropiere de Foisorul de Foc, intr-o zona in care proiectele rezidentiale, in special cele de pe segmentul de lux, sunt inexistente.

Ansamblul rezidential este alcatuit dintr-o cladire dispusa pe doua subsoluri, parter si 10 etaje retrase in trepte incepand de la nivelul cinci.

Suprafetele pentru doua camere sunt cuprinse intre 66 mp construiti -137 mp, intre 114-230 mp pentru trei camere si 199,8 mp pentru patru camere. Preturile apartamentelor pornesc de la 95,655 euro (TVA inclus) pentru doua camere, in care pot ajunge si pana la 305,164 euro (TVA inclus).

“Am ales sa dezvoltam acest proiect intr-o zona centrala a capitalei, in care se simtea lipsa unui complex rezidential de lux. Evocasa Selecta este un proiect special Adama care se diferentiaza printr-un design inovator ce reuseste sa atraga privirile trecatorilor. Am gandit acest proiect pentru persoanele active care isi doresc sa locuiasca intr-un ansamblu rezidential cu totul altfel fata de tot ce exista in Bucuresti. Clientii Evocasa Selecta prefera agitatia orasului in defavoarea cartierelor linistite ale capitalei”, este de parere domnul Asher Lax, VP Marketing&Sales Adama. Datorita stilului arhitectural aparte al Evocasa Selecta, terasele se intind pe suprafete impresionante care pot ajunge pana la 178 mp, pentru un apartament cu trei camere.

 

Evocasa Selecta beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate si mai mult decat atat, clientii isi pot alege locuinta din 40 de tipuri de apartamente distincte, ce sunt personalizate atat prin finisaje, cat si prin compartimentare.

Apartamentele se vand complet finisate cu gresie, faianta si parchet de cea mai buna calitate, usi elegante la interior, obiecte sanitare Phillippe Starck, tamplarie din aluminiu cu geam termopan, instalatii pentru aer conditionat, calorifere verticale si contorizare individuala.

Blocul beneficiaza de lifturi ultramoderne care pornesc din subsol, de la locurile de parcare si de la boxe.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...