Evocasa Optima 2 e gata

sursa foto: stiripeblog.wordpress.com
sursa foto: stiripeblog.wordpress.com

Dezvoltatorul imobiliar de top Adama, deținut de IMMOFINANZ Group, anunță finalizarea lucrărilor și livrarea apartamentelor din a doua fază a proiectului rezidențial Evocasa Optima.

Construcția a fost demarată în luna octombrie a anului trecut, iar investiția totală pentru dezvoltarea noii faze s-a ridicat la 5,4 milioane euro, Evocasa Optima II fiind compusă dintr-o clădire de 11 etaje, cu un total de 84 de apartamente.

În realizarea noii faze din Evocasa Optima, sugestiile oferite de potențialii clienți interesați în ultimii ani de achiziționarea unei locuințe au fost luate în considerare și transpuse în realitate: în Evocasa Optima II, sunt disponibile exclusiv cele mai căutate tipuri de apartamente – unitățile de 2 și de 3 camere, într-o varietate largă de modele, cu suprafețe inteligent compartimentate și cu un design armonios. În plus, toate apartamentele din noua fază de dezvoltare beneficiază de spații de parcare subterană și supraterană, iar la subsol au fost prevăzute spații de depozitare.
Aflat într-o zonă liniștită a cartierului Titan, în imediata apropiere a staţiei de metrou 1 Decembrie 1918,  complexul rezidențial Evocasa Optima II este înconjurat de spații verzi. Locatarii care se vor muta în proiectul recent finalizat vor beneficia de tehnologii şi soluţii tehnice avansate pentru a atinge cele mai înalte standarde de confort şi siguranţă, noua clădire fiind realizată integral din beton armat şi cărămidă eficientă tip Porotherm. Proiectul este prevăzut și cu un loc de joacă pentru copii, cu spații dedicate pentru parcarea bicicletelor, precum și cu pază asigurată 24 de ore din 24.
„Simțim din interacțiunea cu clientul final, dar și din nivelul vânzărilor că piața începe treptat să revină la un context mai favorabil. Este motivul pentru care am decis să reluăm dezvoltarea în București în urmă cu un an. Ne bazăm pe experiența din domeniul rezidențial și ne adaptăm la cerințele pieței pentru a livra un produs imobiliar potrivit actualului context”, declară Andreas Holler, CEO Adama Group.
Actualul context al pieței reprezintă unul dintre cele mai convenabile momente pentru achiziția unui apartament. După o perioadă de criză economică intensă și o adaptare a prețurilor, piața indică semne de stabilitate, cu potențial de creștere pe termen mediu, în special în ceea ce privește segmentul de mijloc, unde cererea se dezvoltă. În plus, ca urmare a recentelor schimbări în ceea ce privește programul „Prima Casă”, sectorul bancar depune eforturi pentru a îmbunătăți condițiile creditelor în monedă națională și pentru a oferi clienților produse competitive.
În proiectul aflat în zona Titan – 1 Decembrie din București, sunt disponibile apartamente de două și trei camere, complet finisate la standarde înalte de calitate. Prețurile pentru un apartament de două camere pornesc de la 59.905 euro + TVA, iar pentru o unitate de trei camere, prețul ajunge la 91.935 euro + TVA.
La momentul livrării, Evocasa Optima II atinge un grad de vânzare de aproximativ 30%. Pentru a oferi clienților cât mai multe posibilități de achiziționare a unui apartament, Adama le pune la dispoziție modalități flexibile de finanțare: de la plata integrală cash sau prin credit, inclusiv Prima Casă, până la rate la dezvoltator pe o perioadă maximă de un an.
- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...