Everience deschide birouri la București și vrea să își mărească echipa cu 20%

Everience a intrat pe piața din România în 2013 la Timișoara, oferind servicii de suport IT, iar din luna septembrie 2022 a deschis birouri și în București, având în plan să își crească efectivul de personal cu 20%.

Cu peste 350 angajați în Timișoara, compania care a atins o cifră de afaceri de peste 8 milioane euro în 2021, își propune să ajungă până la finalul anului la 400 angajați și recrutează pe pozițiile de IT Customer Support.

Serviciile Everience deservesc peste 200 clienți la nivel internațional, iar jumătate dintre aceștia se numără în top 40 companii din Franța.

Noii angajați trec printr-un proces de formare tehnică de 3 până la 8 săptămâni, în funcție de specificul proiectului. Mai mult, compania le pune la dispoziție noilor angajați cursuri gratuite de limba franceză, germană, engleză și olandeză.

În Europa, compania are 12 hub-uri și are o expertiză de service desk în 25 limbi, servicii on-site, suport PC și consultanță. În București, sediul Everience se va află în cadrul AFI Park Floreasca.

CITEȘTE ȘI: Ce concesii au făcut cei care s-au angajat în ultimele șase luni

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...