Evergent Investments adminstrează active de peste 2 miliarde lei

Evergent Investments, fond care administrează active de 2,380 miliarde lei, a raportat un profit de 26,7 milioane lei la sfârșitul lunii mai 2021.

Evergent Investments are peste 5,7 milioane de acționari persoane fizice și 169 de persoane jurudice. Prețul unei acțiuni EVER a ajuns la 1,3750 lei.

În topul companiilor din portofoliul Evergent se numără Banca Transilvania (39,2% din totalul activelor), Romgaz (10,3% din total) și Aerostar (4.4% din totalul activelor).

În ce proiecte de investiții deține Evergent participații

Fondul are o participație de 100% în proiectul rezidențial Baba Novac Residence din București. Proiectul cu 6 blocuri de locuințe este finalizat, iar compania urmărește achiziția unui teren pentru o dezvoltare rezidențială în nordul orașului.

Tot în București, Evergent Investments deține 50% din proiectul imobiliar Atria Urban Resort. Situat în Șos. Chitilei, proiectul este în dezvoltare iar la final va avea 1.381 apartamente.

Compania deține și 100% dintr-un proiect imobiliar ce urmează a fi dezvoltat la Iași în str. Primaverii, nr. 2.

De asemenea, fondul deține 73% din acțiunile Mecanica Ceahlău Piatra Neamț și 37% din centrul comercial Veranda Mall Obor.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...