Eventmix.live va putea găzdui evenimente cu zeci de mii de participanți

Platforma Eventmix.live este disponibilă publicului larg și poate găzdui evenimente mari, cu agende complexe și mii de participanți.

Proiectul a fost lansat anul trecut de antreprenorii Sergiu Biriș și Andrei Dunca și se adresează celor care doresc să organizeze, pe site-ul propriu, evenimente online interactive, precum conferințe, workshop-uri, webinarii, concerte sau cursuri.

Eventmix.live este o platformă self-service în care organizatorii își pot crea un website dedicat evenimentului, sub brand propriu, cu link propriu.

Prin platformă, organizatorii pot gestiona orice proces, de la înregistrarea participanților, procesul de ticketing, zona expo pentru sponsori sau zona de networking unde participanții pot interacționa.

Eventmix.live a găzduit evenimente de la 50 și până la 3200 de participanți, desfășurate pe parcursul unei zile întregi sau pe mai multe zile.

Cea mai mare pondere au avut-o cele medicale, urmate de evenimentele de wellness și din educație, organizate atât din România, cât și din Statele Unite ale Americii.

Printre clienții recurenți ai platformei se numără Mediamed Publicis și SuperTeach care desfășoară lunar conferințe în domeniul educației.

Eventmix.live participă în prezent la programul de accelerare thefamily.co, unul dintre cele mai solide programe dedicate startup-urilor din Europa.  

- publicitate -