Eventmix.live a atras 570.000 euro în câteva ore de la listarea pe SeedBlink

Eventmix.live a reușit să atragă peste 570.000 euro, adică 115% din target, în câteva ore de la listarea pe platforma SeedBlink.

Având în vedere interesul ridicat arătat de investitori, compania a decis să accepte în continuare investiții până la atingerea pragului de 750.000 euro.

La runda de finanțare va participa și fondul de investiții Gap Minder VC, care va investi alți 100.000 de euro, ducând investiția totală a acestora în Eventmix.live la 300.000 de euro.

Investițiile obținute vor fi folosite de companie pentru creșterea bugetului de marketing, dar și pentru crearea unei echipe de vânzări internaționale.

Eventmix.live este un startup fondat de antreprenorii Sergiu Biriș și Andrei Dunca, lansat în versiunea Public Beta la începutul acestui an.

Platforma se adresează celor care doresc să organizeze sub brand propriu evenimente virtuale sau hibride precum conferințe, workshop-uri, training-uri, webinarii, concerte sau cursuri.

Până în prezent, prin intermediul platformei, au fost derulate mai mult de 30 de evenimente, cu un număr de peste 20.000 de participanți. Printre clienții Eventmix.live s-au aflat cu precădere companii multinaționale sau agenții de organizare de evenimente.

Totodată, Eventmix.live a semnat un parteneriat strategic cu Event Inc., o companie care administrează cel mai mare portofoliu de locații pentru evenimente corporate din Germania.

Parteneriatul presupune lansarea platformei pe piața din Germania, în urmă căruia Eventmix.live va furniza tehnologia, iar Event Inc partea de vânzări, suport și marketing local.

- publicitate -

trebuie să citești