Evenimente speciale la Galeria Mall Suceava

.

Galleria Mall Suceava organizeaza vineri, 25 mai 2012, începând cu ora 17.00, un concurs de skanderberg moderat de unul dintre cei mai cunoscuti practicanti ai acestui sport, Radu Valahu.

Concursul se va desfășura pe trei grupe, în funcție de categorie, astfel: sub 70kg, între 70-90 kg și peste 90 kg, având ca miză, premii totale în valoare de 1.500 lei.

Înscrierile în concurs se pot face până joi, 24 mai 2012, ora 16.00, la Internet Zone, de la etajul complexului comercial Galleria Suceava.

Sambata, 26 mai, complexul comercial se concentreaza pe copii. Astfel, teatrul pentru copii și tineret “Vasilache” din Botoșani va prezenta de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “O poveste posibilă”.

Durata spectacolului va fi de 50 de minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.

”După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării. Aşadar, în fiecare sâmbătă, la Galleria Mall Suceava, copii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!”, se arată în comunicatul de presa al companiei.

 

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...