Evenimente speciale la Galeria Mall Suceava

.

Galleria Mall Suceava organizeaza vineri, 25 mai 2012, începând cu ora 17.00, un concurs de skanderberg moderat de unul dintre cei mai cunoscuti practicanti ai acestui sport, Radu Valahu.

Concursul se va desfășura pe trei grupe, în funcție de categorie, astfel: sub 70kg, între 70-90 kg și peste 90 kg, având ca miză, premii totale în valoare de 1.500 lei.

Înscrierile în concurs se pot face până joi, 24 mai 2012, ora 16.00, la Internet Zone, de la etajul complexului comercial Galleria Suceava.

Sambata, 26 mai, complexul comercial se concentreaza pe copii. Astfel, teatrul pentru copii și tineret “Vasilache” din Botoșani va prezenta de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “O poveste posibilă”.

Durata spectacolului va fi de 50 de minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.

”După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării. Aşadar, în fiecare sâmbătă, la Galleria Mall Suceava, copii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!”, se arată în comunicatul de presa al companiei.

 

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...