Evenimente deosebite în această săptămână la Promenada Mall

Promenada Mall te așteaptă săptămâna aceasta cu o agendă plină de evenimente pentru pasionații cafegii, care au posibilitatea de a degusta cele mai bune cafele oferite de parteneri, dar și pentru cei cărora le place să construiască lumi în miniatură prin nemuritoarele piese de LEGO. 

 

Ziua Internațională a Cafelei la Promenada “Happy Coffe Day” pe 29 septembrie, orele 10-22

 

E aromată, e aburindă sau rece ca gheața, e delicioasă și, cel mai important îți dă energie! Cafeaua este una dintre cele îndrăgite băuturi de pe glob. Espresso, americanos, latte sau cappuccino, rece, decafeinizată, cu diferite arome, instant, filtru sau ibric, cafeaua şi lunga sa istorie sunt sărbătorite astăzi în întreaga lume, iar la Promenada Mall are un preț cu adevărat special: 3 lei.

Trebuie doar să treci pe la Info Point (intrarea Calea Floreasca), să-ți ridici tichetul gratuit, iar apoi să pornești în căutarea cafelei favorite cu doar 3 lei, între orele 10-22.

Participă la această promoție:

Trickshot (nivel 2)

Costadoro Coffee Lab (nivel 2)

Costadoro Business Lounge (nivel 1)

Palmyie (parter)

Brewtiful (parter)

Terra Cafe (nivel 2)

Filicori (nivel 2)

*Tichetul este nominal și pe baza lui poate fi achiziționată o singură specialitate, la alegere.

**Specialitățile care intră în această promoție sunt exclusiv espresso și cappuccino.

***Mai multe detalii aici: https://promenada.ro/hai-la-o-cafea-aproape-gratis/

 

Insula Creativității LEGO®, cel mai mare eveniment de construcție LEGO din România la Promenada, 1-2 octombrie, nivel 1, orele 11-21

 

În weekend-ul 1-2 octombrie, cel mai îndrăgit joc în miniatură pregătește un șantier pentru cei mici, unde vor avea ocazia să construiască cel mai mare LEGO din România: Insula creativității LEGO®! Desfășurat în premieră în România, Insula Creativității LEGO reunește cele mai îndrăgite versiuni: LEGO® DUPLO®, LEGO® City, LEGO® Friends, LEGO® NINJAGO™, LEGO® NEXO KNIGHTS™ și LEGO Classic.

Sub acoperișul centrului comercial Promenada va fi amenajat un adevărat oraș, în care vizitatorii vor putea vedea construcții realizate de sute de piese LEGO, care vor scoate la suprafață copilul din fiecare și, în același timp, vor pune imaginația tuturor la încercare.

Distracția va avea loc la nivelul 1, în Promenada, între orele 11:00 – 21:00. După ce își vor primi pașaportul de acces, copilașii de peste 5 ani vor putea să își aleagă zona preferată și să creeze cea mai interesantă construcție cu ajutorul cărămizilor disponibile.

În fiecare oră se vor expune creațiile pe Insula Creativității și se vor trage la sorți câte trei caștigători. Câștigătorii vor primi seturi LEGO, în cadrul unei ceremonii speciale: muzică, lumini, fum si țipete de bucurie vor aclama cea mai interesantă construcție !

Deoarece creativitatea nu cunoaște limite de vârstă, prichindeii au șansa să-și expună creația pe mini Insula Creativității și să caștige un set LEGO DUPLO pe oră.

Pentru că și părinții adoră concursurile, ei vor putea intra în competiție pentru a câștiga unul dintre cele 20 seturi LEGO Creator, dacă încarcă pe rețelele de socializare (www.facebook.com/LEGO sau www.instagram.com) între 1-2 octombrie o poză cu construcția copilului lor realizată în cadrul evenimentului, însoțită de hashtag-ul #InsulacreativitatiiLEGO.

- publicitate -