EVconnect a instalat 20 de stații de încărcare rapidă în benzinării din vestul țării

EVconnect, una dintre cele mai extinse rețele de stații de încărcare pentru vehicule electrice din România, a instalat alte 20 de stații de încărcare rapidă în benzinării, în vestul ţării.

Cele 20 de stații rapide sunt fabricate de EVBox în Franța, fiecare având o putere de 150 kW care poate fi crescută ulterior la 240 kW și poate încărca simultan două mașini electrice.

Pe lângă instalarea și exploatarea stațiilor electrice, EVconnect se ocupă și de întreținerea stațiilor electrice, având contracte pentru peste 1.000 de stații electrice.

Rețeaua de încărcare EVconnect a atins pragul de 400 de stații în septembrie și va ajunge 500 de stații până la sfârșitul anului. Operatorul și-a propus ca până în 2025 rețeaua EVconnect să includă cel puțin 3.000 de stații electrice.

Anul trecut, în rețeaua EVconnect au fost înregistrate 166.244 de sesiuni de încărcare, însumând 2,37 GWh. Peste 10.000 de utilizatori și-au încărcat deja mașinile în mod constant din cei 29.434 de utilizatori EVconnect.

CITEȘTE ȘI: Telekom va instala 15 staţii de încărcare a maşinilor electrice la Galați

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...