EVA este primul consultant virtual în asigurări de sănătate

Leader Team Broker lansează primul consultant virtual dedicat polițelor de sănătate.

EVA este primul chatbot din România care ajută clienții existenți și potențiali să decidă asupra poliței de sănătate pe care o doresc – internă sau internațională și la ce costuri.

În mai puțin de 60 de secunde de la interacțiunea cu EVA, clientul  primește în chat si pe email oferta de sănătate, personalizată pe nevoile sale.  

EVA pune la dispoziția clientului, în cadrul proiectului pilot ce va fi derulat de companie în lunile următoare, două polițe de asigurare de sănătate oferite de două dintre companiile de asigurare partenere Leader Team Broker.

Clienții care vor fi interesați de o poliță de asigurare internațională vor primi, cu ajutorul EVEI, polița AXA iar cei interesați de o poliță cu acoperire națională o ofertă Signal Iduna.

Ofertele vor fi diversificate pe măsură ce și alți asigurători care oferă produse de asigurare vor fi de acord să se înroleze în proiect.

Pentru finalizarea contractului, un consultant Leader Team Broker va efectua cu clientul procedura de „underwritting medical” (verificare a unor posibile afecțiuni preexistente).

Polița are valabilitate un an de zile,  plata poate să fie trimestriala sau anuală, dar poate fi prelungită la cererea clientului, de asemenea exclusiv în variantă electronică (pe email). În cazul plății anuale a poliței de asigurare de sănătate, clientul beneficiază de discount.

EVA reduce de cel puțin 1000 de ori timpul de ofertare pentru o poliță de sănătate, internă sau internațională și permite clientului să beneficieze de asigurare în doar 24 de ore de la data încheierii poliței.

Compania se așteaptă ca interacțiunea cu EVA să genereze o rată de conversie de până la 50%, peste nivelul actual iar în primul an de la lansare, volumul polițelor încheiate cu ajutorul consultantului virtual în asigurările de sănătate să fie de 150.

Pentru primele trei luni, Leader Team Broker se așteaptă ca EVA să genereze cel puțin 200 de oferte pentru persoane interesate de polițele de sănătate.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...