All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 22 octombrie | 2020

Europenii, mai sociabili și încrezători pe internet decât în viața reală

O treime (32%) dintre europeni se simt mai încrezători și dezinhibați în mediul online, decât atunci când întâlnesc oameni față în față;

O pondere similară (31%) consideră că este mai ușor să construiești noi prietenii online/ în social media;

Cu toate acestea, 53% dintre oamenii care spun că “se simt singuri tot timpul”, admit că petrec cel puțin cinci ore pe zi online.

Kaspersky a descoperit că europenii sunt atât de implicați în relațiile virtuale, încât unul din trei (31%) relatează că îi este mai ușor să construiască noi prietenii online.

Cu toate acestea, în ciuda exploziei de relații online, cei care își petrec o mare parte din timp conectându-se cu ceilalți în mediul digital, au mai multe șanse să se simtă singuri.

În jur de unul de unul din trei oameni (31%) spunând că îi este mai ușor să se afișeze așa cum vrea să fie văzut în mediul online, decât în persoană. Un număr similar (32%) afirmă, de asemenea, că sunt mai încrezători și mai sociabili decât atunci când întâlnesc oamenii față în față.

- PUBLICITATE -

Jumătate (53%) dintre persoanele care folosesc social media și forumuri online admit că “se simt singuri tot timpul” și petrec cel puțin cinci ore pe zi în online. Acest lucru poate indica faptul că persoanele care își petrec mai mult timp pe internet sunt mai predispuse să se simtă singure, comparativ cu cele care nu sunt la fel de active în mediul online.

Kaspersky a mai descoperit că aproximativ unul din cinci Europeni (18%) consideră că acea conexiune emoțională pe care o au cu prietenii în mediul online este mai puternică decât cea pe care o au cu prietenii pe care îi întâlnesc în viața reală.

- PUBLICITATE -