Eurolife FFH are aplicație de mobile dedicată clienților din portofoliu

Eurolife FFH lansează prima sa aplicație de mobile pe plan local – Eurolife FFH App Asigurări. Cu ajutorul acesteia, clienții își vor putea vizualiza portofoliul de polițe online, și vor putea face plata primelor de asigurare în doar câteva click-uri, direct din aplicație.

Aplicatia poate fi descărcată, în mod gratuit, din magazinele Google Play și App Store.

Odată instalată, clientul are acces la întreg portofoliul de polițe active, încheiate la Eurolife FFH, cu detalierea riscurilor și a sumelor asigurate aferente.

De asemenea, acesta poate face plata primelor de asigurare, economisind astfel timp și evitând drumurile la bancă sau transferul manual din alte conturi.

Dezvoltarea aplicației continuă și în perioada următoare, astfel că în scurt timp îi vor fi adăugate noi funcționalități, respectiv: acces la un proces de anunț și evaluare daună online, simplificat, precum și un modul de administrare cu posibilitatea de a aduce modificări polițelor deținute direct din aplicație.

Lansarea acestui nou produs digital continuă investițiile în această zonă inițiate de Eurolife FFH încă din 2018, prin lansarea asigurării de călătorie, primul produs online, end-to-end, din portofoliul companiei.

A urmat apoi, în 2019, lansarea primei asigurări de bilete de evenimente dezvoltată în parteneriat cu platforma www.bilete.ro, disponibilă de asemenea online.

- publicitate -

trebuie să citești