Euro 2020 se mută în 2021

Euro 2020 2021 va avea loc între 11 iunie-11 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus. Anunţul a fost făcut astăzi de către Federaţia Norvegiană pe contul său de Twitter, în urma unei teleconferințe organizată de UEFA.

Decizia a fost luată în sprijinul campionatelor din Europa, suspendate din cauza coronavirusului. Amânarea Euro 2020 le permite competițiilor interne și internaționale să își încheie sezoanele, într-un ritm relativ normal, iar pauza dintre sezoane va fi scurtată.

Propunerea a fost prezentată celor 55 de federaţii membre, Asociaţiei Cluburilor Europene, European Leagues şi FIFPro, care au fost de acord cu ea.

Euro 2020 2021 și în România

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European pe Arena Naţională din Capitală. EURO 2021, ediţie aniversară care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European, se va desfăşura în 12 oraşe: Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia), Bilbao (Spania).

Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Dacă se califică în urma barajului de Liga Naţiunilor, echipa naţională a României va juca cel puţin două partide la Bucureşti.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...