All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 4 decembrie | 2020
4 C
București

Eugene Estate deschide o filială în București

Eugene Estate, companie românească de consultanță imobiliară specializată în domeniul rezidențial, din Timișoara, anunță începerea activității pe piața de profil din București.

În filiala care are sediul în Piața Lipscani nr. 77 vor lucra 60 de brokeri imobiliari.

Eugene Estate a oferit consultanță și servicii pentru peste 10.000 de tranzacții pe piața imobiliară din Timișoara și împrejurimi.

- PUBLICITATE -

Decizia de a intra pe piața din București vine oarecum firesc după 19 ani de activitate pe segmentul rezidențial din vestul României. În tot acest timp am crescut și ne-am dezvoltat, am întâmpinat greutăți și am reușit să trecem cu succes de ele, să ne maturizăm atât profesional, cât și economic astfel încât să putem trece cu business-ul nostru într-o altă etapă.”, declară Eugen Encuțescu, fondatorul companiei de consultanță imobiliară Eugene Estate.

Obiectivul principal pentru primul an de funcționare al filialei din București este de a recruta și profesionaliza brokeri imobiliari.

Ținta companiei este de a finaliza anul 2019 cu un număr de 60 de brokeri imobiliari, atât cu experiență în domeniu, cât și debutanți.

- PUBLICITATE -