eToro lansează un portofoliu bazat pe lanțul valoric al Bitcoin

Investiția minimă începe de la 1.000 dolari

eToro lansează BitcoinWorldWide, un portofoliu tematic ce cuprinde companiile din lanțul valoric al Bitcoin.

Deși include o anumită expunere la bitcoin în sine, portofoliul se concentrează pe companiile care oferă suport pentru creșterea adoptării bitcoin.

Lansat în 2009, bitcoin se mândrește în prezent cu o capitalizare de piață de peste 1 trilion de dolari.

Anul trecut a marcat o altă etapă importantă, companiile de plăți, inclusiv Square și PayPal, anunțând planuri de facilitare a plăților cu bitcoin.

Azi, puteți plăti cu bitcoin în HomeDepot, puteți cumpăra o Tesla, puteți lua un burger sau mânca la KFC (în unele țări) sau puteți cumpăra jocuri în Xbox Store.

Ce include BitcoinWorldWide

Portofoliul include companii precum Paypal, Nvidia, producătorul de echipamente hardware pentru mining, Canaan, cripto exchange-ul Coinbase și o alocare de bitcoin.

Portofoliul exclude în mod intenționat organizațiile care sunt optimiste în ce privește bitcoin, dar care nu au afaceri care să aibă legătură cu moneda digitală.

De exemplu, MicroStrategy nu va apărea în portofoliu, deoarece deținerile sale de trezorerie sunt singura sa conexiune cu bitcoin.

Investiția începe de la 1.000 dolari

BitcoinWorldWide este unul dintre cele peste patruzeci de portofolii tematice CopyPortfolios disponibile pe platforma de investiții sociale.

Utilizatorii eToro pot investi în BitcoinWorldWide cu sume pornind de la 1.000 de dolari, fără taxe de administrare.

Alte costuri, inclusiv taxele de spread și conversie (pentru cei care nu depun în dolari), se aplică în continuare.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...