Etichete NFT pentru sticlele de vin Gramma Wines

Gramma Wines a achiziționat de curând 27 de NFT-uri din colecţia „Strămoși” lansată de Elrond, pe care le-a transformat în etichete pentru sticlele de vin.

Colecția de NFT-uri prezintă ima­gini inspi­rate din folclorul românesc, iar o parte din fondurile primite din vânzarea colecției vor fi folosite pentru a promova turismul românesc.

În acest moment, colecția limitată de vinuri este disponibilă cu patru dintre desenele achiziționate în sistem NFT. Până acum, au fost vândute 20% dintre pachete.

Recoltă de peste 90.000 litri pentru Gramma Wines în 2021

În 2021, producătorul a plantat pe lângă Aligote, Fetească Regală şi Fetească Albă, şi Fetească Neagră, Busuioacă de Bohotin, Cabernet Sauvignon sau Sauvignon Blanc.

Recolta de anul aceasta a însumat aproximativ 90.000 de litri, echivalentul a 120.000 de sticle, din cele 15 hectare de viță de vie a companiei.

Până în acest moment, Gramma Wines a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de peste 50% față de 2020, când a încheiat cu 1,4 milioane lei.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...