ETIC a redeschis magazinul din București Mall

Magazinul ETIC din București Mall s-a redeschis la sfârșitul lunii iunie și își așteaptă clienții cu reduceri de până la 40% la colecția de primăvară-vară.

Noul magazin este situat la etajul întâi și are o suprafață de 93 m2, un spațiu mai extins față de cel alocat precedentului. Costurile de amenajare se ridică la 85.000 de euro, iar lucrările au fost finalizate într-un timp record, de doar 10 zile.

Spațiul are un design minimalist și elegant, cu decoruri noi în care se integrează perfect cea mai recentă colecție a brandului românesc de modă.

Colecția de primăvară-vară ETIC cuprinde atât haine clasice, pentru birou, cât și ținute fresh, moderne, de zi, dar și de seară. Sacourile, pantalonii și fustele office au culori puternice, precum fucsia sau corai, și pot fi temperate cu piese în nuanțe de bej, alb sau negru, și ele disponibile în colecție. Rochiile au o mulțime de printuri, de la flori și fluturi până la modele geometrice sau abstracte. Cămășile și bluzele de vară sunt lejere, din materiale de calitate, cu detalii ce le scot din anonimat: inserții de dantelă, mărgele, paiete sau aplicații metalice.

Redeschiderea magazinului ETIC face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a București Mall, primul centru comercial modern din România.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...