Estic Park va fi inaugurat în primăvara anului 2017

Estic Park va inaugura prima clădire din cadrul proiectului rezidenţial amplasat în sectorul 2 din Bucureşti, pe malul lacului Dobroeşti, în primăvara anului 2017.

Dezvoltarea proiectului a atras până în prezent investiţii de peste 26 de milioane de euro, dintre care aproximativ 6 milioane în construcţia primei clădiri, finanţarea fiind asigurată din surse proprii şi o linie de credit acordată de către Libra Bank.

În total, Estic Park este prevăzut să includă aproximativ 1.500 de locuințe, proiectul fiind dezvoltat în patru etape principale, pe durata a 6 ani.

Estic Park este dezvoltat de Eagle Development Estate, companie deținută de Israel Land Development Company (ILDC).

”Am regândit ansamblul și am adăugat numeroase facilitați din dorința de a crea un concept integrat, Estic Park urmând să fie un proiect de referință. În plus, piața rezidențială actuală are fundamente mult mai solide, cererea existentă astăzi fiind mult mai solvabilă comparativ cu anul 2008, accesibilitatea achiziționării unei locuințe noi fiind mai bună”, a declarat Joseph Cohen, președinte ILDC România.

Până la finalizarea întregului proiect vor fi implementate facilități precum amenjarea unei promenade pe malul lacului Dobroești, aflat în imediata vecinătate a Estic Park, o zonă de servicii și spații comerciale (bistro, centru comercial, cafenea), numeroase locuri de joacă pentru copii și facilități pentru activități sportive (pistă de jogging, teren de tenis, skate park).

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...