Estic Park investește 6 milioane euro în al doilea bloc de 103 apartamente

Estic Park va începe lucrările la cel de-al doilea bloc din cadrul complexului, după ce în primele luni ale anului a vândut 70% din prima faza a proiectului.

Dezvoltatorul Israel Land Development Company (ILDC) va aloca pentru această nouă etapă aproximativ 6 milioane de euro pentru 103 apartamente care au ca termen de finalizare sfârşitul anului viitor.

În total, Estic Park este prevăzut să includă aproximativ 1.500 de locuinţe, proiectul fiind dezvoltat în patru etape principale, pe durata a 6 ani. Dezvoltarea proiectului a atras până în prezent investiţii de peste 26 de milioane de euro. Valoarea totală a investiţiei este estimată la 94 milioane euro.

Lansat la finalul anului trecut, primul bloc al complexului este aproape finalizat şi cuprinde 125 de apartamente cu 2 şi 3 camere. Pentru al doilea bloc, noutatea va consta în introducerea apartamentelor de 4 camere care vor reprezenta 20 % din totalul de apartamente, atât datorită interesului ridicat din partea clienţilor pentru acest număr de camere, cât şi datorită cererii crescute a pieţei pentru suprafeţe mai mari, fapt pentru care întreg mixul de apartamente dispune de un upgrade în ceea ce priveşte suprafaţa utilă a apartamentelor (apartamentele cu 2 camere vor dispune de 55 mp utili + balcon; apartamentele de 3 camere vor dispune de 75 mp utili + balcon; iar apartamente de 4 camere vor dispune de 85 mp utili + balcon). Clienţii ansamblului sunt atât cuplurile tinere, cât şi familiile cu copii, care fie sunt familiarizaţi cu cartierul Pantelimon şi aleg să facă upgrade către o locuinţa nouă sau un spaţiu mai generos, fie lucrează în zona de birouri Pipera care se află la aprox. 20 min de Estic Park.

“Estic Park a avut succes de la bun început datorită faptului că, spre deosebire de alte zone, în sectorul 2 nu au existat în ultimii ani foarte multe dezvoltări de dimensiuni mari care să ofere o gama atât de largă de facilități. În Estic Park rezidenţii beneficiază de servicii şi spaţii comerciale (bistro, centru comercial, cafenea), locuri de joacă pentru copii, facilităţi pentru activităţi sportive (pistă de jogging, teren de tenis, teren de baschet, skate park, wellness în aer liber). În plus, datorită locaţiei, la 20 min de hub-ul de birouri Pipera, proiectul este o alternativă extraordinară pentru cei care lucrează în zona de nord dar care din raţiuni financiare, nu îşi pot permite o locuinţă în sectorul 1. Având în vedere că în acest moment apartamentele din Estic Park sunt la un preţ mediu de 1000Eur/mp util, iar locaţia este una foarte atractivă, ne aşteptăm ca ritmul vânzărilor să crească şi mai mult în ultimele luni ale anului” a declarat Alina Verdeaţă, Managing Partner în cadrul Coldwell Banker Real Estate. 

Preţurile de vânzare ale apartamentelor în această faza a proiectului, pornesc de la 44.600 EUR+ 5% TVA pentru un apartament de 2 camere cu o suprafaţă utilă totală de 45 mp, 53.500 Eur + 5% TVA pentru un apartament de 2 camere cu o suprafaţă utilă totală de 53 mp şi 78.600 EUR + 5% TVA pentru un apartament cu 3 camere, cu o suprafaţă utilă totală de 72 mp, preţ în care clientul primeşte cadou şi un loc de parcare subteran. Ansamblul oferă de asemenea cele mai mici preţuri la parcare. Primul bloc include 140 de locuri de parcare, dintre care 57 sunt parcări subterane şi 83 sunt parcări supraterane. Preţul unui loc de parcare subteran este de 4.900 € + TVA, iar al unui loc de parcare suprateran este de 2.900 € + TVA, în cazul apartamentelor cu 2 camere acesta fiind inclus în costul locuinţei.

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...