Ești în căutarea unui sifon baie din inox? Îl găsești la Iperinox. Iată ce se mai află în ofertă

Baia este încăperea din locuință în care umiditatea este constantă. Acesta este motivul pentru care trebuie să alegem întotdeauna articole de înaltă calitate cu care să decorăm și să utilăm camera. De la mobilier, la vopseaua folosită pentru a zugrăvi și până la articolele pentru instalația sanitară – toate trebuie să fie rezistente la apă.

Alegerea potrivită pentru baia ta

Articolele pentru instalația sanitară din baie trebuie alese cu atenție. Inoxul este un material ideal în acest sens. Un sifon baie realizat din inox nu va reține bacterii. În plus, dacă investești într-un articol realizat din inox ai garanția că te vei bucura vreme îndelungată de produs căci rugina nu va apărea.

Un sifon de baie calitativ are inclus în componența sa un sistem antimiros. Este mai mult decât rentabil să alegem un astfel de sifon. Apa care se va scurge din duș va avea în componență reziduri care, odată ajunse în canalizare vor emana un miros neplăcut. Sifonul cu gardă hidraulică antimiros este ideal pentru a fi folosit în orice încăpere, chiar și în bucătăriile restaurantelor unde igiena este primordială. Trebuie să acordați o mare atenție igienei atât în spațiile din locuință, cât și în cele din halele industriale.

Rigole pentru dușuri walk-in 

Gusturile fiecăruia diferă, de la persoană la persoană. Când vine vorba de baie, există două categorii: unora le place să petreacă timp îndelungat în cadă, altora le plac dușurile rapide. În ultima vreme, tot mai multe persoane s-au orientat către dușurile de tip walk-in. Este lesne de înțeles de unde vine această afinitate. Dușurile walk-in sunt o alegere mult mai avantajoasă. Pot fi folosite chiar și de vârstnici sau de copii, fără a fi nevoie de ajutor suplimentar din partea unui însoțitor.

Iperinox te poate ajuta cu rigole realizate din materiale de înaltă calitate. Având în vedere că fluxul de apă este constant, trebuie să acorzi o mare atenție articolelor pe care le vei folosi în interiorul dușului tău. Tot aici vei găsi și paravane duș din sticlă securizată. Apelează la Iperinox pentru orice articol de care ai nevoie atunci când amenajezi baia și optezi pentru un duș walk-in.

Iperinox îți oferă produse și servicii profesionale

Când ești în căutarea unor rigole inox de duș, sifoane inox, guri de scurgere, rigole inox industriale sau piese de mobilier din inox știi că le vei găsi la Iperinox. Calitatea acestora este una ireproșabilă. Multe firme cu renume din țara noastră au apelat la Iperinox pentru mobilier de inox destinat industriei alimentare și nu numai.

Transportul este rapid. În cel mai scurt timp vei intra în posesia articolelor comandate. Dacă ai nelămuriri cu privire la produsele pe care vrei să le achiziționezi, un specialist în domeniu va răspunde întrebărilor tale și te va sfătui cu privire la alegerile potrivite.

Accesează site-ul rigolesifoane.ro pentru a descoperi întreaga gamă de produse Iperinox. Te vei convinge de calitatea acestora imediat ce vei deschide coletul.

Date de contact:

0743 940 601 [email protected]

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...