Ești în căutarea unui apartament de vânzare în Mamaia Nord? AXXIS Nova Resort & SPA îți oferă locuința ideală într-o oază de confort și relaxare

Găsirea unui cămin care să-ți ofere confortul și siguranța pe care le dorești este ca o călătorie de explorare. AXXIS Nova Resort & SPA este destinația ce transformă această căutare într-o experiență de viață. 

Dacă ești în căutare de apartamente de vânzare în Mamaia Nord, te invităm să cunoști un ansamblu rezidențial și hotelier ce poate deveni locul pe care îl vei numi „acasă”.

Cunoaște complexul imobiliar care răspunde celor mai exigente cerințe de confort și relaxare la Marea Neagră

Ansamblul imobiliar și hotelier AXXIS Nova Resort & SPA este un adevărat reper în domeniul imobiliar, din punct de vedere al dotărilor și a calității oferite. Situat într-un peisaj idilic, complexul se distinge prin designul modern, numeroasele facilități premium, apartamente de lux cu vedere la mare și o atmosfera liniștită, transformând fiecare locuință într-un sanctuar personal al confortului și esteticii.

Unul dintre aspectele ce conferă acestui proiect imobiliar unicitate este amplasamentul său ideal, în Mamaia Nord, cu acces la o plajă Blue Flag de 20.000 mp, fiind situat aproape și de principalele atracții ale stațiunii. Această locație privilegiată aduce un plus de valoare fiecărui apartament, transformându-l într-o investiție sigură și deosebit de atrăgătoare.

Complexul pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de apartamente smart, echipate modern, cu dotări de confort și siguranță. Sunt oferite trei stiluri de amenajare, variate din punct de vedere estetic și din punct de vedere al bugetului:

  • AXXIS
  • SOLIS
  • LUNA

Pornind de la materiale de calitate superioară, precum marmura, piesele metalice de mobilier cu inserții aurite, la un design în culori calde, liniștitoare și prezența materialelor naturale, până la un decor minimalist pentru cei ce doresc simplitate, stilurile dezvoltate acoperă o gamă variată de preferințe. Cu finisaje de înaltă calitate și facilități moderne, apartamentele și studiourile te invită să experimentezi confortul și luxul în fiecare detaliu.

Descoperă primul concept integrat din Mamaia Nord

Complexul rezidențial și hotelier este format din 6 imobile rezidențiale cu apartamente de lux și un hotel de 5 stele, precum și o serie de facilități și servicii high-end menite a face din complex o destinație turistică exclusivistă tot timpul anului. Complexul, ce se desfășoară pe o suprafață de circa 50.000 de mp reprezintă o adevărată comunitate exclusivistă, unde te bucuri de un stil de viață așa cum ai visat.

Ansamblul dispune de un SPA cu numeroase servicii de wellness, piscine exterioare și interioare încălzite, precum și de zone verzi amenajate, oferindu-ți posibilitatea de a te relaxa într-un mediu exclusivist și liniștit. Printre facilitățile de top prezente, se mai numără:

  • Galerii comerciale și magazine
  • Restaurante de lux și cafenele
  • Cazino
  • Locuri de joacă pentru copii
  • Terenuri de sport
  • Hotel pentru animale
  • Sală de fitness

Spațiile comune au fost concepute pentru a oferi rezidenților o experiență aparte, iar serviciile de calitate completează atmosfera de lux și rafinament din întregul complex.

Alege să locuiești într-un loc ce redefinește conceptul de rafinament și ospitalitate în România!

Investiția într-un apartament în Mamaia Nord nu înseamnă doar achiziționarea unei proprietăți, ci și accesul la un stil de viață în care poți găsi confortul și siguranța dorite. În fiecare dimineață, te vei putea bucura de priveliști spectaculoase ale răsăritului și de aerul proaspăt al Mării Negre. Iar în fiecare seară poți beneficia de numeroasele facilități disponibile în cadrul complexului.

Ansamblul va funcționa pe tot parcursul anului și oferă viitorilor rezidenți opțiuni avantajoase de achiziție, precum și un randament financiar optim. Descoperă Madrid, primul bloc finalizat din cadrul complexului și alege-ți viitoarea locuință dintre opțiunile disponibile.

Nu rata oportunitatea de a deveni parte dintr-o comunitate unică și de a-ți transforma visul în realitate. O viață de lux și relaxare te așteaptă la AXXIS Nova Resort & SPA!

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...