Ești în căutare de obiecte sanitare? Iată ce trebuie să cunoști

Obiectele sanitare din baia ta sunt importante atât din punct de vedere al durabilității, cât și al esteticului. Indicat este să cunoști ce anume îți dorești, și în funcție de nevoia ta să alegi produse de calitate, mai ales că acestea reprezintă o investiție pe termen lung.

Iată ce trebuie să ai în vedere atunci când vrei să achiziționezi o cada freestanding sau alte obiecte sanitare.

Cada freestanding

Cada reprezintă principalul loc unde beneficiezi de o igienă cât mai bună și totodată, locul unde te poți relaxa. Alege un model potrivit nevoilor tale și creează o atmosfera cât mai plăcută. Modelul de cadă tip insulă se potrivește indiferent de stilul și locuința ta.

Poți alege o cadă freestanding chiar dacă locuiești într-un apartament de dimensiuni reduse sau într-o casă mare.

Important este să cunoști și să verifici materialul din care este realizată cada, astfel încât să faci cea mai bună alegere. În acest moment ai la dispoziție ca material: acrilul, fonta, fibra de sticlă sau compozitul.

În funcție de locul de amplasament, util este să cunoști că poți alege o cadă cu formă ovală, dreptunghiulară sau asimetrică.

Alte obiecte sanitare

După ce ai ales modelul de cadă freestanding dorit, este important să alegi și restul de obiecte sanitare. Ai grijă la dimensiuni, astfel încât acestea să se încadreze cât mai bine și să economisești spațiu.

Principalele obiecte sanitare pe care le poți achiziționa împreună cu o cadă sunt: lavoarul, bateriile de baie, vasul de toaletă și bideul. Verifică materialele din care sunt realizate aceste obiecte și achiziționează produse de calitate, astfel încât investiția ta să fie pe termen lung.

Oglinda de baie

Oglinda de baie este și ea un produs important atunci când te gândești la baia ta. Pe lângă rolul său funcțional, aceasta te poate ajuta atunci când ai nevoie de spațiu sau îți dorești mai multă lumină în încăpăre.

Verifică spațiul de care dispui înainte de a achiziționa acest produs și măsoară chiuveta. Important este ca oglinda să fie mai mică cu aproximativ 2.5 cm față de aceasta.

Modele de oglinzi

Piața acestor produse este variată și ai la dispoziție numeroase modele cu diverse funcții. Printre cele mai căutate modele de oglinzi, este bine să știi că poți alege:

  • oglindă clasică sau pătrată – este un model care se potrivește stilului tău, indiferent că acesta este unul clasic sau modern;
  • oglindă rotundă – la fel ca și modelul clasic, oglinda rotundă se poate adapta perfect nevoii tale;
  • oglindă cu dulăpior – acest model de oglindă este unul practic deoarece, pe lângă rolul funcțional, te poate ajută să economisești spațiu atunci când depozitezi diferite obiecte în baie;
  • oglindă cu led – este cel mai indicat model dacă nu dispui de lumină naturală sau dacă pur și simplu dorești să ai o mai bună luminozitate în baie;
  • oglindă cu funcție de dezaburire – este un model modern de oglindă, care te ajută atunci când în baie apar aburi. Cu ajutorul acesteia vei scăpa de ștersul oglinzii după baie;
  • oglindă personalizată – ai la dispoziție diverse modele precum oglinzile hexagonale, asimetrice sau chiar stickere, atunci când vrei un design personalizat în baia ta.

Alege să creezi un spațiu de relaxare în baia ta și adaptează-l stilului tău. Pe site-ul lux-sanitary.rovei găsi numeroase obiecte de calitate, indiferent că dorești să achiziționezi o cadă de tip freestanding sau o oglinda baie. Mai mult, poți discuta cu profesioniști în domeniu, astfel încât să faci cea mai bună alegere pentru tine și baia ta!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0760077183

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...